Znate li šta ćete postići ukoliko obložite svoje prste običnom kuhinjskom folijom?

hfdhdf

Aluminijumska folija ima isceljujuća svojstva, a često je koriste kineski i ruski iscelitelji. Praksa je pokazala da se aluminijumska folija može koristiti i van kuhinje, ali sa izvjesnim oprezom.

Ukoliko imate problema sa bolovima u rukama, trebate obložiti prste, a po potrebi i cijelu ruku folijom.

Isto vrijedi i za bolove u vratu, leđima, ramenima, koljenima i petama, prosto zamotajte bolni predio aluminijumskom folijom i bol će ubrzo nestati.

Bioprotok koji prolazi kroz biološki aktivne tačke u našem organizmu se na taj način reflektuje i vraća odakle je došao. To pozitivno utiče na pogođene organe koji imaju veze sa istim uzrokom. Na taj način možete da se riješite i zdravstvenog problema i da ublažite bol.

Ovu zanimljivu metodu iscjeljivanja već dugo koriste kineski i ruski iscjelitelji, a ona je detaljno objašnjena u knjigama Vilhelma Rajha, psihoterapeuta koji je bio Frojdov učenik.

Kako aluminijumska folija može da vas izliječi?

Uzmite komad aluminijumske folije, stavite na bolno mjesto i osigurajte zavojem.

Aluminijumska folija je odlična za liječenje bola u vratu, leđima, rukama, nogama, zglobovima itd. Takođe se može koristiti za tretiranje operativnih ožiljaka i gihta.

Potrebno je samo da stavite komad folije na ožiljak ili da zamotate palac folijom i zavojem ukoliko lečite giht. Kineski iscjelitelji smatraju da tretman treba da traje bar 10-12 sati.

Postavite komad aluminijumske folije na bolno mesto i ostavite je preko noći. Napravite pauzu od 1-2 nedelje a onda ponovite tretman po potrebi.

Aluminijumska folija ima jak antiinflamatorni efekat

Aluminijumska folija može da pomogne pri ublažavanju prehlade.

Umotajte svoja stopala u 5-7 slojeva folije i postavite komadić papira ili gaze između svakog sloja. Držite ovu kompresu oko sat vremena. Zatim je skinite i ponovo postavite posle dva sata. Zatim opet držite sat vremena i ponovo napravite pauzu. Trebalo bi da ponovite tretman tri puta. Čitava procedura traje nedelju dana.

Međutim, mnogi ljudi i dalje raspravljaju o tome na koji način ovaj tretman djeluje.

Neki se pozivaju na nauku, dok drugi objašnjavaju tretman bioenergijom.

Ruski naučnik A.V. Skvorcov objašnjava:

„Iscjelitelji često koriste alate za stvaranje specijalne energije, kao što su proizvodi od aluminijumske folije. Ljudski organizam posjeduje specijalne matične ćelije koje su isprepletane sa poljem Zemlje. Iz nekog razloga, ovo polje se deformiše, što utiče na protok energije koja dolazi do matičnih ćelija.

Površina folije reflektuje polje Zemlje kao velika lupa, zbog čega ono postaje mnogo veće i omogućava ponovno uspostavljanje kontakta između ćelija i polja. Štaviše, sjajna površina folije sprečava probijanje spoljnog štetnog zračenja u ljudski organizam“.

Izvor: Webtribune.rs