Za zdravlje ZGLOBOVA, a pomaže i kod alergia, slabokrvnosti i čišćenja krvi

Ljuska od jaja je najbolji prirodni izvor kalcija. Tijelo ga lako apsorbira u tom obliku upravo zato što je po kemijskom sastavu gotovo identičan ljudskim kostima i zubima.

Zaboravite tabletne nadopune i prihvatite prirodnu nadopunu u obliku ljuske od jaja. Naravno da je najidealnije jaje prirodnog porijekla.

Osim kalcija, ljuska jaja sadrži vrlo važne elemente u tragovima: željezo, bakar, mangan, cink, flour ,fosfor, krom…

Jaje je od korice pa do žumanjka prirodni eliksir i lijek. Nedavno je američko istraživanje otkrilo da ljuska jajeta sadrži proteine koji su esencijalni za održavanje hrskavice zglobova.

Svakodnevni unos male količine mljevene ljuske jaja brzo rješava bolne zglobove i ukočenost kao posljedica artroze. Učinak ljuske jajeta se pokazao učinkovitijim od standardnih lijekova za tu grupu bolesti.

Zglobove ne možete pomladiti, ali ćete ovim tretmanom značajno otkloniti bol i ukočenost.

Priprema ljuski

Ljuske od jaja oprati i osušiti. Malo ih zdrobite i popržite u suhoj tavi. Kada se smjesa ohladi, sameljite ljuske u blenderu, dok ne dobijte prah.

Prah uzimate jedan put na dana, a najbolje natašte, ujutro. Odrasli uzimaju od 1/2 do 1 male žličice (djeca samo prstohvat).

Prah konzumirate s malo, vode, čaja, a odličan dodatak je limunov sok koji potiče apsorpciju kalcija. Takvu kuru treba provoditi mjesec dana, a najviše 2 puta godišnje.

Ovakva kura je odlična u slučajevima: alergija, slabokrvnosti, čišćenje krvi i općenito za jačanje organizma.

Izvor: gazdarica.com