ZA ONE KOJU PUŠE DUŽE OD 5 GODINA: Recept kojim ćete potpuno očistiti vaša pluća

Svi znamo da je pušenje jedna od najgorih i najštetnijih navika koje čovjek može imati. To je zbog toga što pušenje može imati štetne efekte na svaki organ u ljuskom tijelu.

Pušenje je naročito loše za vaša pluća i glavni je razlog za razvijanje raka. Takođe možemo navesti da su neka zdravstvena stanja, kao što su: bronhitis i astma, takođe povezani sa pušenjem.

Stručnjaci alternativne medicine preporučuju da bi trebalo da konzumirate ovo prirodno domaće piće da biste smanjili nuspojave pušenja. Ovo domaće prirodno piće za čišćenje pluća je naročito korisno za ljude koji puše više od 5 godina.

Domaće prirodno piće za čišćenje pluća:

Sastojci:

– 2 kašičice kurkume
– 1 mali komad korijena đumbira
– 2 litra vode
– 400 gr bijelog luka, očišćenog i isječenog na četvrtine
– 400 gr šećera, bijelog ili smeđeg

Uputstva:

Prvo, treba da sipate vodu u činiju srednje veličine i stavite da prokuva. Zatim treba da dodate šećer. Kada voda proključa, dodajte ostale sastojke.

Ostavite da se krčka 5 minuta, a zatim sklonite sa ringle i ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi. Držite ovu mješavinu u frižideru.

Kako se koristi:

Treba da uzimate 2 kašičice ovog prirodnog pića za čišćenje pluća ujutru na prazan stomak i 2 kašičice uveče, nakon posljednjeg obroka.

Izvor: webtribune