Spriječite nastanak raka i uklonite sve toksine iz tijela za samo 3 dana

Svi smo svesni da konzumiranje nezdrave hrane nije dobro za naše zdravlje, ali ne možemo da se nateramo da odustanemo od nje.

Ako želite da izmenite svoju ishranu i smanjite potrebu za prerađenom hranom, najbolje je da isprobate ovu trodnevnu metodu detoksikacije:

– Dva dana pre nego što počnete sa detoksikacijom, prestanite da unosite mlečne proizvode pošto se oni sporo vare i mogu da spreče pročišćavanje. Vaše telo mora biti bez toksina koji potiču iz mlečnih proizvoda pre nego što započnete detoksikaciju.

– Prvo popijte jednu šolju biljnog laksativa noć pre nego što počnete sa detoksikacijom kako biste očistili svoja creva od toksina koji izazivaju zatvor.

– Spremite limunadu od dva cela limuna i pola šolje vode i popijte je pre doručka. To će vam pomoći da svarite alkalnu hranu i pomoći vašim plućima da se regenerišu.

– Nakon doručka popijte 1,5 šolju soka od grejpfruta. Ako ne volite grejpfrut, možete piti sok od ananasa umesto njega. Ovi sokovi su puni antioksidanata koji održavaju respiratorni sistem zdravim.

Popijte 1-1,5 šolju čistog soka od šargarepe između doručka i ručka kako biste alkalizovali krv za vreme detoksikacije. Šargarepe su bogate beta-karotenom koji se u organizmu pretvara u vitamin A i povoljno deluje na organizam.

– U toku ručka popijte 1,5 šolju soka koji sadrži puno kalijuma. Taj sok je najbolje napraviti od celera, peršuna, šargarepa, algi i spanaća.

– Sat vremena pre večere popijte šolju čaja za izbacivanje sluzi. On bi trebalo da sadrži đumbir, šipak i mentu. Sve te biljke su odlične za otčepljivanje nosa i respiratornog trakta.

– Pre nego što odete na spavanje, popijte 340 ml čistog soka od brusnice kako biste suzbili bakterije u plućima koje mogu uzrokovati infekciju.

Izvor: Webtribune.rs