Institut za Rak potvrdio ovaj TAJNI LIJEK: Recept koji je pomogao mnogima u liječenju kancera

Ako ste bolesni, vrijedi pokušati. Prenosimo vam pismo biotehničara koji tvrdi da najobičnije šparoge imaju moć izliječiti rak u potpunosti.

Šparoge su već mnogo godina aktualna metoda liječenja raka, no sve jače jačanje farmaceutskog lobija ovaj lijek kao i mnoge druge potiskuje sa strane iako je utjecaj šparoga na rak zaintegrirao znanstvenu zajednicu još davne 1979.

„Moja mama uzima četiri žličice konzerviranih šparoga ujutro i kasnije kroz dan. To čini nešto više od mjesec dana. Mama je na kemoterapiji zbog III. stupnja raka pluća u području pleuralne šupljine, broj markera za rak je u proteklom tjednu pao s 386 na 125. Njezin ju je onkolog za sljedeću kontrolu naručio tek za tri mjeseca (do sada je to činio češće).”

Prije nekoliko godina upoznao sam čovjeka koja je tražila šparoge za prijatelja koji je imao rak. Dala mi je fotokopiju članka naslovljenog „Šparoge za rak” objavljenog u Cancer News Journalu u listopadu 1979. godine. Sadržaj ću proslijediti, kao što je meni proslijeđen.

Ja sam biokemičar, specijalist na području zdravstvenih dijeta već 50 godina. Prije nekoliko godina čitao sam o otkriću Richarda R. Vensala, DDS da šparoge možda liječe rak.

Uspostavio sam vezu s njim i počeo radi na tom projektu, nakupio sam brojne pozitivne zdravstvene slučajeve, od kojih neke navodim ovdje:

Slučaj 1:

Muškarac, sa skoro beznadnim slučajem raka limfnih čvorova bio je potpuno nepokretan. U roku jedne godine od početka terapije sa šparogama njegovi liječnici više nisu mogli otkriti nikakve tragove raka, pa je muškarac opet potpuno aktivan.

Slučaj 2:

Uspješan 68-godišnji poslovni čovjek, koji je imao rak na mjehuru, liječio se 16 godina. Nakon godina medicinske terapije, uključujući zračenja, započeo je sa šparogama terapijom. U roku tri mjeseca pregledi su pokazali da je njegov rak na mjehuru nestao, a bubrezi su normalni.

Slučaj 3:

Muškarac koji je imao rak na plućima: Petog ožujka 1971. godine, bio je operacijskom stolu kad je utvrđeno da je njegov rak toliko raširen, da ga se nije moglo ukloniti kirurškim putem. Kirurg ga je sašio i njegov je slučaj proglasio beznadnim. Petog travnja muškarac je čuo za terapiju šparogama i odmah je započeo terapiju. U kolovozu je rendgenski snimak pokazao da je rak nestao.

Slučaj 4:

Žena koja se godinama borila s rakom kože. S vremenom se razvilo nekoliko dodatnih žarišta te je njezin liječnik ocijenio da je bolest napredovala. Nakon tri mjeseca terapije sa šparogama ustanovio je da se situacija uvelike poboljšala te da je koža opet u redu. Ista pacijentica je potvrdila da je izliječila i bolesne bubrege s čijom se bolešću borila od 1949. godine. Bubrežne kamence je operirala već 10 puta te je čak i invalidninu dobila zbog dijagnoze da je njena bolest neizlječiva. Ozdravljenje pripisuje terapiji sa šparogama.

Sam nisam bio iznenađen niti rezultatima iz knjige „Elementarna medicina”, koju je 1854. godine napisao profesor s Pensilvanijskog sveučilišta, gdje se navodi da su šparoge bile upotrijebljene kao narodni lijek protiv bubrežnih kamenaca. Naveo je čak i ispitivanja o sposobnosti šparoga da „rastope” bubrežne kamence koji su bili provedeni još 1793. godine.

Predstavio bih i druge slučajeve, ali službeno medicinsko okruženje otežava dobivanje zdravstvenih dosjea, zato apeliram na čitatelje, da budu posrednici tih dobrih vijesti i dalje, da dobijemo što veći broj potvrda ozdravljenja, kako bismo medicinske skeptike uvjerili u djelovanje tog nevjerojatno jednostavnog i prirodnog lijeka.

Šparoge prije upotrebe treba skuhati, pa su konzervirane šparoge upotrebljive isto kao i svježe. no uvijek je bolje koristiti svježe. Kuhane šparoge mikserom izmiješajte u pire pa ga stavite u hladnjak.

Bolesniku dajte 4 pune velike žlice pirea 2 puta na dan – ujutro i navečer. Pire se može razvodniti i piti kao topao ili hladan napitak.

Ta je terapija zasnovana na temelju dosadašnjih iskustava pa se lako može, ovisno od slučaja do slučaja, doza povećati i prilagoditi po potrebi, štetiti ne može! Prvi znakovi poboljšanja se obično pokažu nakon 2-4 tjedna primjene terapije.

Kao biokemičar, vjerujem u staru izreku „Bolje spriječiti nego liječiti.” pa po toj logici sa ženom pijem napitak od šparoga za vrijeme obroka. Po 2 žlice pirea razrijedimo s vodom i pijemo uz doručak i večeru – ja vruće, a žena hladno… Već godinama kontroliramo krv.

Zadnji pregled krvi kod specijaliste za zdrave prehrambene navike pokazao je poboljšanje svih pregledanih elemenata. Takav rezultat pripisujem šparoga terapiji.

Kao biokemičar sam napravio opsežno istraživanje o svim aspektima raka i svim propisanim terapijama. Kao rezultat ovog istraživanja, uvjeren sam da je šparoga teorija utemeljena u najnovijim teorijama o raku.

Šparoge sadrže lijepu količinu proteina zvanih histon, za koje se vjeruje da su aktivni u procesu rasta stanica. Iz tog razloga, vjerujem da se može reći da šparoge sadrže supstancu, koju ja nazivam normalizatorom rasta stanica, što ima za posljedicu njihovo djelovanje na rak.

Bez obzira na teoriju, upotreba šparoga koju mi preporučujemo je bezopasna. Nitko, niti državne zdravstvene vlasti, vam ne mogu zabraniti da je koristite, a napraviti vam mogu samo dobro.

Američki Nacionalni Institut za Rak je potvrdio, da je šparoga najviša na ljestvici testirane hrane po količini glutationa, koji se smatra jednim od najjačih ANTIKANCEROGENA I ANTIOKSIDANSA.

Izvor: dnevno