Svi trebaju znati za OVU POSEBNU TAČKU NA PRSTU i kada je iskoristiti

Ako vam je loše, i ne samo loše, već se osjećate užasno, pritisnite ovu tačku i držite je barem 1 minut. Momentalno smanjuje visoki pritisak, normalizuje i druge poteškoće.

Svijest se vraća, prestaju vrtoglavice.

Ovo se koristi u vojnoj medicini. A tamo je liječenje drugačije, sve se radi brzo: brzo se zaustavlja bol, brzo oporavlja i brzo podiže na noge. Moj susjed, umirovljeni časnik vojske, pokazao mi je ovu točku:

Točka se nalazi na srednjem prstu lijeve i istom prstu desne ruke. Treba je pritisnuti, recimo kemijskom olovkom, i držati tako kao što je prikazano na slici, dugo, 1 minutu. Nevjerojatno bolno!

Ali, nakon tog vremena, bol nestaje, nestaje postupno i drugi bol (u mom slučaju bol iz kralježnice), djeluje kao blokada.

“Tako da” – reče on, “ako se osjećaš jako loše, uvijek pritisni tu točku. Momentalno smanjuje tlak, odstranjuje bol i normalizira drugi stvari”.

Naravno, ovo nije savjet ili korisnički liječenje visokog tlaka ili drugih bolesti, već prva pomoć za hitne slučajeve, kad nemate kod sebe lijekova ili ako ne djeluju, da se trenutno oslobodite nastalog zdravstvenog problema.

Izvor: Narodnamedicina.com