Recite STOP ešerihiji coli i drugim bakterijama: Ovaj lijek možete pripremiti sami kod kuće

Ešerihija koli je bakterija koja se prirodno nalazi u debelom crevu gde onemogućava razmnožavanje lošim bakterijama. Međutim, kada se pojavi negde drugo u organizmu, može uzrokovati ozbiljne probleme.

Najčešći je uzročnik problema mokraćnog trakta, upale mokraćne bešike i sličnih teškoća koje, ako se ne leče pravilno, mogu postati dugotrajne i hronične i ozbiljno narušiti organizam.

U mokraćnim kanalima upravo zbog te bakterije nastaju razne infekcije, a medicina često ne uspeva lako da reši taj zdravstveni problem.

Korišćenjem niza antibiotika u telu se (posebno kod žena) mogu javiti brojne druge gljivične infekcije, a ako se Ešerihija ne leči odgovarajućim antibiotikom, ljudskom telu pada imunitet te se uništavaju i dobre bakterije.

Delotvoran lek možete pripremiti kod kuće i sačuvati svoje telo od udara antibiotika.

Sastojci:

– 1 l belog domaćeg vina
– 3 do 4 grančice ruzmarina (mladi izdanci)
– 10 češnja belog luka

Priprema:

Beli luk usitnite, dodajte u vino pa svemu dodajte ruzmarin. Neka sve odstoji u staklenoj flaši deset dana na sobnoj temparaturi. Povremeno protresite flašu. Nakon što počnete koristiti napitak, flašu stavite u frižider.

Primena:

Odrasli koriste jednu jelsku kašiku, a deca jednu kafenu kašičicu svakoga jutra na prazan želudac. Napitak se uzima 40 dana. Nakon toga napravite pauzu i napravite kontrolu kod lekara.

Nalazi bi trebali pokazati da su bakterije nestale iz mokraćnih kanala.

Ruzmarin fantastično deluje i protiv drugih bakterija pa ovaj napitak pomaže i kod suzbijanja stafilokoka, streptokoka i kandide.

Izvor: kucnilekar.com