Recept kojim se uspješno liječi rak i mnoge druge bolesti

Glavni sastojak ovog napitka je jedna od najljekovitijih biljaka na našem planetu. Čovječanstvo koristi već iz davnina.

Ova biljka je bila poznata još prije 5000 godina u Indiji, gdje se koristila u ayurvedi i bila poznata pod imenom Ghrit Kumari (ta, koja hrani i donosi dugovječnost).

Aloe veru su koristile mnoge poznate osobe – Aristotel, Aleksandar Veliki, Kleopatra, kralj Solomon, Celsius, Dioskorid.

Kristofor Kolumbo je volio govoriti:

“Postoje četiri biljke koje su neophodne za čovjeka: to su pšenica, grožđe, maslina i aloe. Prva hrani, druga pruža radost srcu, treća osigurava harmoniju, a četvrta čini čovjeka zdravim.”

Ovdje vam predstavljamo recept protiv raka kojeg ste tražili. Po receptu ruskog ljekara Savinskog koji je aloju upotrebljavao na pametan i koristan način spravlja se lijek koji se koristi za borbu protiv raka.

300 grama svježeg lista aloe samljeti u mašini za meso (što starija biljka to je bolje). Pomiješati sa 7 dl čistog crnog vina i sa 500 grama cikorije, 400 grama meda sa saćem i 400 ml 90% apotekarskog alkohola. Sve staviti u tamnu bocu sa širokim grlom i dobro zatvoriti.

Čuvati na tamnom i hladnom mjestu, ali ne u frižideru. Nakon 7 dana može se početi upotrebljavati. Prvih 5 dana, tri puta po jednu čajnu žlicu dva sata prije jela, a narednih 5 dana, tri puta po jednu jušnu žlicu sat prije jela.

Lijek spravljen po navedenoj recepturi pomaže kod tuberkuloze, astme, čira na želucu, reumatizma, bolesti ženskih organa pa i raka.

Izvor: alternativa-za-vas.com