RECEPT KOJI ĆE VAM SPASTI PLUĆA: Radite ove stvari naredna 3 dana i oporavite svoj organizam

Bilo da ste pušač ili ne, može vam se dogoditi da imate problema sa plućima. Ukoliko ste pušač, tim gore, jer su vam pluća sigurno veoma oštećena. Ovaj recept će vam pomoći da ih pročistite u samo 72 sata. Pre nego što počnete sa ovim tretmanom, potrebno je da izbacite sve mlečne proizvode, kako bi se relo rešilo toksina iz njih.

Kada ste to uradili, pratite sledeću kuru:

– Prvog dana, pre spavanja popijte šolju biljnog čaja. To će pomoći vašim crevima da se reše toksina koji izazivaju konstipaciju, i time ćete olakšati plućima da rade svoj posao.

– Pre doručka iscedite dva limuna u toploj vodi i popijte to.

– Popijte 300 mililitara isceđenog grejpfruta. Ukoliko ne volite grejpfrut, slobodno ga zamenite ananasom – ove dve voćke sadrže prirodne antioksidanse koji pomažu vašem disajnom sistemu.

– U periodu između doručka i ručka popijte 300 mililitara ceđene šargarepe. Time ćete alkalizovati svoju krv.

– Za vreme ručka obavezno u telo morate uneti sok od 400 mililitara koji sadrži kalijum, koji se u telu ponaša kao tonik za čišćenje. Pre odlaska u krevet popijte 400 mililitara soka od brusnice, koji će se izboriti sa bakterijama u vašim plućima koje izazivaju infekcije.

– Obavezno vežbajte. Pored toga, svakodnevno uživajte u toploj kupki koja traje oko 20 minuta – time ćete pomoći telu da se reši toksina. Pored svega toga, inhalirajte se uz pomoć ulja od eukaliptusa.

Izvor: Dnevno.rs