NAPRAVITE PRAVU VITAMINSKU BOMBU PO RECEPTU AKADEMIKA AMOSOVA

Ova lekovita pasta ima izuzetan uticaj na imunitet i kardiovaskularno zdravlje. Pasta ruskog akademika Amosova je prava vitaminsko-mineralna bomba.

Ova mešavina je bogata riznica vitamina i mikroelemenata. Akademik Amosov je preporučivao postoperativim pacijentima ovu zdravu mešavinu za brz oporavak organizma, ali je korisna i za zdrave ljude.

Pasta nadoknađuje deficit vitamina, posebno u sezoni gripa i prehlada. Ova mešavina je izuzetno dobra za jačanje kardiovaskularnog sistema i za jačanje imuniteta.

Da biste pripremili vitaminsku pastu po receptu akademika, neophodno je uzeti po 200 grama sledećih sastojaka:

– suvo grožđe
– suve kajsije
– smokve
– orahe
– med
– i jedan limun sa korom

Sve sastojke samleti na mašini za mlevenje mesa (ili sitno iseckati), dodati med, promešati i sipati u tegle. Čuvati u frižideru.

Pogledajte i Čudotvorni preparat po receptu Amiša leči mnoge bolesti

Uzimati po 1 supenu kašiku dva puta dnevno – ujutro na prazan stomak i uveče pre spavanja, uz šolju tople vode ili mleka.

Većina voća se pre sušenja tretira određenim hemikalijama zbog dugotrajnosti. Obavezno ih dobro operite pre konzumiranja.

Po pravilu, suvo voće treba potopiti u sud sa prokuvanom i ohlađenom vodom preko noći. Ujutro, vodu prosuti, a voće ponovo isprati pod jakim mlazom vode i ostaviti ga da se osuši. Pre upotrebe prirodnih lekova obavezno konsultujte lekara.

Izvor: stvarukusa.rs