PRIRODNI LIJEK ZA BOLNE KOSTI: Za tren uklanja sve bolove u zglobovima, koljenima i kukovima

Ti problemi mog da nastanu zbog različitih faktora, ali uglavnom je to zbog nepravilnog i lošeg življenja. Osobe koje imaju ove bolove nisu u mogućnosti da obavljaju svakodnevne poslove koji su im prije bili lagani i koje su obavljali bez ikakvog napora. Bolovi mogu da se javljaju kod oba spola, ali uglavnom dolazi do pojave bolova u lumbalnom dijelu, što izaziva ubrzan nastanak reume.

Sva oboljenja koja se smatraju pod degerativnim reumatizmom, ne mogu u potpunosti da se izliječe, ali ako počnete da uzimate adekvatne lijekove i počnete sa fizikalnim terapijama, onda postoji velika mogućnost da usporite njen dalji razvoj. Oboljele osobe ne samo da osjećaju bolove, nego imaju problem i sa pojavom otoka na tom dijelu tijela. Te vam savjetujemo da počnete sa primjenom alternativnih metoda, koje će vam dati pozitivan učinak.

Potrebni sastojci:

– 200 grama meda
– 40 grama sjemenki bundeve
– 8 kašika sjemenki lana
– 3 kašike grožđica

Priprema:

Sve sastojke stavite u blender i izmiješajte. Homogenu smjesu koju ste dobili možete da odmah počnete konzumirati. Lijek uzimate dva puta na dan, najbolje ujutru i navečer po jednu kašiku.

Izvor: novi.ba