Preko noći OTKLANJA BOLOVE u zglobovima i POBOLJŠAVA njihovu pokretljivost: Recept za jednostavni oblog

PODIJELITE S PRIJATELJIMA:

Genadij Petrovič Malahov je čuveni ruski pisac knjiga iz oblasti narodne-tradicionalne medicine, koji živi i radi u gradu Kamensk-Šahiniskij nedaleko od Rostova na Donu.

Do sada je objavio više od šezdeset knjiga, koje su prodane u preko trideset milijuna primjeraka i prevedene na više stranih jezika. Svojim knjigama želi motivirati ljude da upoznaju svoj organizam i da se sami liječe.

Mnoge terapije, koje preporučuje u svojim knjigama, primjenjuje na sebi (urinoterapija, gladovanje itd.). Slijedi recept koji otklanja bolove u zglobovima i poboljšava njihovu pokretljivost.


Uvečer, pred spavanje, napravite sljedeći oblog:

Pomiješajte jednake količine meda, brašna, jabučnog octa i votke. Umjesite od ovih sastojaka tijesto. Po potrebi, da bi tijesto bilo kompaktno, možete dodati još malo brašna i sve dobro spojite.

Razvaljajte tijesto u oblik pogače i stavite pogaču na bolni zglob. Preko pogače stavite celofan. Pričvrstite oblog pamučnom tkaninom da vam ne spadne preko noći.

Ostavite oblog da djeluje cijelu noć, a ujutro ga bacite jer se koristi jednom. Oblog odlično otklanja bolove i poboljšava pokretljivost zglobova.

Izvor: atma.hr

PODIJELITE SA PRIJATELJIMA: