Ispovijest žene koja je pobijedila rak: Korištenje petroleja u liječenju raka i drugih bolesti

Ljekovita svojstva kerozina (petroleja) poznata su još od XIX vijeka. Međutim, još uvijek, stav društva prema takvom načinu liječenja nije do kraja definisan. Zvanična medicina ne prihvata ovu metodu liječenja, govoreći o štetnom djelovanju kerozina na organizam. Ali, ipak postoje realne priče o izlječenja ljudi od neizlječivih bolesti.

Postoji dosta objavljenih priča o izlječenju. Upoznaćemo vas sa historijom izlječenja Paule Ganner od raka, i načinom korištenja kerozina koji ona preporučuje. Paula Ganner, iz Austrije, smatra da kerozin liječi bolesti koje nastaju iz krvi. Uz pomoć, sa njene strane preporučene metode korištenja kerozina, izlječeno je više od 20 hiljada oboljelih, i ova metoda je zapatentirana u mnogim zemljama.

Paula Ganner je ozbiljno oboljela od raka crijeva sa metastazama. Za vrijeme bolesti, oslabila je 14 kilograma. Tokom operacije joj je bilo otklonjeno 75 cm crijeva. Ali, bolest je napredovala i bilo joj je zahvaćeno debelo crijevo. Za drugu operaciju, u cilju uklanjanja rektuma, bilo je kasno: nastala je paraliza anusa, zahvaćen je i desni bubreg. Poslije osmodnevnog boravka u bolnici, otpuštena je kući, kao neizlječiva. Ljekari su joj predvidjeli nekoliko dana života.

Paula je nepokretna ležala kod kuće i sjetila se priče jednog vojnika, koja je kazivala da su u Jugoslaviji (u Hercegovini), stari mještani kod različitih bolesti pili kerozin i utrljavali ga u bolna mjesta. Rešila je isprobati liječenje destilovanim kerozinom, i počela je da pije po kafenu kašičicu na prazan stomak.

Tri dana kasnije, bolovi su se povukli, počela je da pokreće neke paralizovane dijelove tijela. Na 13-ti dan, počela je ustajati, prestalo je povraćanje. Poslije 6 nedelja konzumiranja kerozina, osjetila je veliku glad. Povratio joj se apetit, i ona je brzo počela dobijati na težini. Nakon nekog vremena vratila joj se prvobitna težina  – 56 kilograma

Od tada, Paula se više nije plašila strašne, neizlječive bolesti. Ona je jednostavno zaboravila na nju. Udala se, nakon 11 mjeseci ozdravljenja i rodila sina, poslije i drugog. Ona je sada počasni donor, ima 50 godina i ljekari joj konstatuju odlično zdravlje.

Izlječivši se od raka, Paula Ganner dokazala je na sebi ljekovita svojstva kerozina, pomogla je povratiti zdravlje više od 20 hiljada ljudi. Takođe je Paula izlječila i svoju djecu ovom metodom. Potpuno je izlječila mlađeg sina od dječije paralize, dajući mu kašičicu kerozina svakodnevno. Poslije je povratila zdravlje starijeg sina, izlječivši ga od trovanja krvi, primanjem kerozina 5 dana.

Paula priča:

„Mojoj prijateljici iz Belgiji bio je dijagnostikovan rak dojke. Nakon operacije, njeno stanje se pogoršalo. Preporučila sam joj da koristi kerozin, po 1 kafenu kašičicu na prazan stomak. Poslije mjesec dana, počela se oporavljati. Takođe se izlječila i od dijabetesa…“

U cilju prevencije, Paula preporučuje konzumiranje kerozina, nekoliko kafenih kašičica u toku godine. A bolesnicima  – piti po jednu kafenu kašičicu na prazan želudac 15 dana.

Za one, koji ne podnose miris i ukus kerozina, prvih dana mogu da ga koriste po 1-2 kapi na kocki šećera, ili pomješavši ga sa hladnom vodom, 3 puta dnevno poslije jela. Postepeno treba povećavati količinu do 15 kapi. Da biste očistili grlo poslije uzimanja kerozina, ona preporučuje piti suncokretovo, ili ulje more pasjakovine.

Paula tvrdi da  kerozin uziman u malim dozama nema nikakav negativan uticaj na organizam. Može da izazove samo blagi bol u stomaku ili proliv, što je po njenim riječima, normalno.

Paula smatra da  je najefikasnije  korištenje kerozina (petroleuma), koji se koristi kao gorivo za vazduhoplovna vozila. Paula preporučuje piti samo destilovani kerozin, jer po njenom mišljenju stimuliše limfne sudove i liječi ih.

Ona tvrdi da sa kerozinom može izlječiti dijabetes, kardiovaskularna oboljenja, glavobolje, čirevi na želucu, hemoroidi, radikulitis, očistiti crijeva od glista i parazita itd.

Za potpuno izlječenje dijabetesa kod djece, Paula preporučuje dnevni unos kerozina po 5 kapi u roku 4-5 nedelja.

Kod bolesti krvi i želuca, neophodno je uzimati po 1 kašičicu kerozina dnevno, u toku jedne nedelje. Napraviti pauzu 2 mjeseca i koristiti kerozin po 1 supenu kašiku u roku 4 nedelje. Godinu dana kasnije, ponoviti kuru liječenja. Da se bolest ne bi povratila, Paula preporučuje jednom godišnje, kao preventivnu mjeru, koristiti 1 kafenu kašičicu kerozina u toku 12 dana.

Ženama, oboljelim od raka materice, Paula preporučuje 3 kapi kerozina dnevno, do potpunog izlječenja.

Za vrijeme liječenje, muka i povraćanje su moguća, ali treba nastaviti sa korištenjem kerozina. Na ovaj način crijeva se čiste i uklanja se sve nepotrebno iz organizma.

Zašto je kerozin efikasan u liječenju raka i drugih bolesti? U čemu je njegova tajna?

Evo kako ovaj fenomen objašnjava Genadij Malahov, autor knjige „Kerozin protiv raka i drugih bolesti“:

– Kerozin isušuje i dehidrira ćelije. Bilo koji, zločudni tumor predstavlja zajednicu živih ćelija sa brzom deobom. Ako ih lišite tečnosti, one umiru. Ovo je jedna od osnovnih karakteristika kerozina, koji djeluje direktno na ćelije raka.

– Kerozin posjeduje visoku prodornu moć. Po pravilu, svaki tumor se okružuje nekom vrstom zaštitne barijere. Na sličan način ponaša se i organizam – izoluje se od tumora zaštitom. Ljekovima nije lako prevazići tu barijeru. Ali, svojstva kerozina su takva da  on relativno lako prevazilazi tu barijeru, i ima direktno djelovanje na ćelije raka.

– Maligni tumori izazivaju upalu u tkivima, i bol. A kerozin može smanjiti upalu, pružajući bezbolni efekat, koji je neophodan bolesniku oboljelom od raka.

– U posljednjih nekoliko godina smatra se da su paraziti  jedan od glavnih uzroka pojave i formiranja zloćudnih tumora. Jedna od glavnih osobina kerozina su njegova antibakterijska i protivoglistna svojstva, izvodi gliste i ubija ih.

– Tako da, ako je porijeklo tumora izazvano parazitima, to konzumiranje kerozina je opravdano i doprinosi izlječenju. Ako je priroda tumora potpuno  drugačija, na primjer od dugog emocionalnog stresa,  kerozin, kao i drugi lijekovi su bez uticaja na ljudsku psihu i potpuno su  beskorisni. U ovom slučaju potrebna je druga metoda liječenja. I praksa liječenja onkoloških bolesnika potvrđuje ovaj fenomen – liječenje je efikasno u tom slučaju, ako odgovara uzroku nastanka raka.

– Konzumiranje kerozina širi krvne sudove i poboljšava ishranu tkiva. Zajedno sa krvlju na oboljelo tkivo stižu regulacione supstance i samim time djeluje na oboljele ćelije i teraju ih na rad.

Naravno, postoje i drugi, molekularni mehanizmi uticaja kerozina, kako na cijeli organizam tako i na ćelije raka, koje pomažu bolesnom čovjeku.

Tako, da svi opisani mehanizmi omogućavaju uspješno izlječenje velikog broja onkoloških oboljenja. I to nisu samo riječi, nego je i prisutna obimna praksa u cijelom svijetu liječenja onkologije kerozinom.

Prije nego što počnete bilo koju vrstu samoliječenja, obavezno konsultujte svog ljekara.

Izvor: uspesnazena.com