Najmoćniji LIJEK sa kojim ćete sačuvati jetru, očistiti začepljene vene i koronarne arterije

Onaj moćni lijek piprema se od četiri posebno odabrana sastojka, koja će ojačati maksimalno imuni sistem, ali i iz tijela ukloniti sve slobodne radikale koji imaju negativan učinak na zdravlje.

Svakoj osobi je neophodno da sa vremena na vrijeme ukloni sav višak masnoće iz svog tijela, da zaštiti organizam od bakterija i virusa koja se nalaze svuda oko nas, te da u potpunosti očisti jetru kako bi ponovo mogla normalno da funkcioniše.

Ovo niko ne treba izbjegavati, jer kada je naš imunitet jak, onda se ne moramo plašiti da će doći do razvoja bilo kakvog oboljenja u našem tijelu.

Sve navedeno možemo da postignemo ukoliko počnemo da pijemo ovaj domaći napitak!

Konzumiranjem ovog napitka biti ćemo u stanju da eliminišemo sve slobodne radikale, koji imaju negativno djelovanje kako na cjelokupno zdravlje organizma, ali posebno kada je u pitanju krvotok.

Još jedna od prednosti konzumiranja ovog lijeka jeste u tome što ćete očistiti u potpunosti koronarne arterije (one učestvuju u sprovođenju krvi do srce), ali i vena po cijelom tijelu koja se se začepile zbog prevelikoh prisustva holesterola u krvi.

Sastojci:

– 8 limunova
– 4 litra čiste vode
– komadić đumbira
– čeno bijelog luka

Priprema:

Oljuštite bijeli luk i đumbir, limun isjecite na kriške, pa sve zajedno stavite u blender. Ispasirajte što je bolje moguće, pa prebacite u šerpu i dodajte vodu, a onda stavite na ringlu.

Kad smjesa proključa, skinite sa ringle, ostavite da se ohladi, a zatim procijedite.

Pijte jednu šolju ovog napitka sat vremena prije svakog obroka. Potrudite se da u vrijeme ispijanja napitka budete gladni.

Napomena:

Dok koristite ovu mješavinu, trebalo bi da budete fizički aktivni bar svakog drugog dana

Izvor: 5do12