OBAVEZNO PROČITAJTE: OVO SU JEDNOSTAVNI PRIRODNI LIJEKOVI PROTIV RAKA

Iako se rak smatra kompleksnom bolešću, važno je shvatiti da su kancerogena oboljenja „simptomi“ i vrh ledenog brega.

Da bi telo dozvolilo ukorenjivanje i rast kancerogenih ćelija, potrebno je da se oslabi imunološki sistem, poveća toksičnost organizma i takođe je potreban značajan nedostatak hranjivih sastojaka u telu.

Dokazi dobavljeni naučnim istraživanjima pokazuju kako postoji na stotinu poznatih i efektivnih lekova protiv raka.

Evo nekoliko vrlo jednostavnih protokola koji mogu učiniti čudo u lečenju kancerogenih oboljenja.

Soda bikarbona

Jedna supena kašika sode bikarbone i sok jednog organskog limuna sa dva i po decilitra vode nekoliko puta na dan, uspešno će smanjiti kiselost tela. Ćelije raka ne mogu rasti u lužnatoj (alkalnoj) okolini.

Sanguinaria canadensis

… ili Bloodroot je višegodišnja biljka koja sadrži alkaloid pod nazivom Sanguinarin. On ubija ćelije raka i ne uništava zdrave ćelije. Može se uzimati oralno i nanositi na kožu kao lek protiv kožnih i drugih spoljašnjih oblika raka.

Chaga ili Čaga

Je lekovita gljiva koja se u laboratorijima izučava godinama. Pokazalo se da čaga menja imunološki sistem i da ima mnoga, antikancerogena svojstva.

Vitamin D

Provera količine vitamina D u krvi i njegovo balansiranje može pomoći u preventivi kancerogenih oboljenja i kao pomoć u borbi protiv raka.

Studija iz 2006. godine je pokazala kako su niske količine vitamina D povezane sa smanjenom stopom preživljavanja raka kod pacijentikinja koje se bore s rakom u post menopauzalnom periodu.

Biljni čaj Essiac

Originalna mešavina čaja je stari recept Indijanaca domorodaca koji se u ovoj populaciji koristio stotinama godina. Kanadska medicinska sestra je od Indijanaca saznala za njihovu čajnu recepturu koju je počela deliti s pacijentima koji su se borili s rakom, nakon čega su se pacijenti počeli neverovatno brzo oporavljati i lečiti. Čaj je kombinacija nekoliko antikancerogenih biljaka i biljaka koje čiste telo. Sve što pacijenti trebaju uraditi je da uzimaju ovaj čaj nekoliko puta na dan.

Ulje lana i mladi neisceđeni sir

Dr. Johanna Budwig, nemačka bio-hemičarka i lekar je žena koja je osmislila prirodni način lečenja raka s stopom od 90% izlečenja u periodu od 50 godina. Kombinacija lanenog ulja i mladog neisceđenog sira donosi telu esencijalne masne kiseline i lipo-proteine koje reduciraju tumore i obnavljaju zdravlje.

Ulje Kanabisa – Cannabis sativa subsp. sativa var. Indica

Kanabinoidi u ulju Kanabisa ubijaju ćelije raka. Tačka! I isto kao i drugi biljni preparati ne uništavaju zdrave ćelije. Postoje brojne naučne studije koje su potvrdile koliko je ulje kanabisa važno u lečenju mnogih vrsta raka, uključujući i rak dojki.

Jod

85% ljudske svetske populacije ima premalo joda u telu. Pošto se povečava količina i proizvodnja estrogena u ljudskim telima koja imaju manjak joda, moramo obavezno osigurati proveru količine joda u krvi. Kako estrogen ne bi stvorio mutacije ćelija i povećao stvaranje cista i tumora, zbog toga su sva hormonalna kontracepcijska sredstva izrazito kancerogena. Op. Ur.

Melatonin

Melatonin je moćan inhibitor stvaranja ćelija raka. U stvari, laboratorijske studije su pokazale kako melatonin „uspavljuje“ ćelije raka dojke i smanjuje njihov rast za 70%. Melatonin takođe sprečava negativno delovanje estrogena kojeg u telo unosimo iz okoline. Mleko, meso, mlečni i mesni proizvodi i uzgajana riba i morski plodovi. Op. Ur.

Izdanci brokule

Ovo povrće je veoma značajno zbog svojih antikancerogenih svojstava. Izdanci brokule u sebi sadrže sulforofane koji ne samo da ubijaju ćelije raka već i zaustavljaju njihov rast i širenje po telu i to za mnoge vrste raka.

Postoje na stotine poznatih prirodnih lekova protiv raka koji spasavaju bezbrojne ljudske živote širom sveta. Naravno, izlečenje od raka obavezno obuhvata i zdravlje tela u celini. Promene u ritmu i načinu života i prehrambene navike su esencijalne za pobedu nad ovom bolešću jer je RAK SIMPTOM, A NE UZROK!

Ako poznajete nekoga koji se bori s rakom, molimo Vas da mu pružite ove informacije jer su mu one možda glasnici jedine nade za opstanak.

Izvor: vestinet.rs