SAMO 1 KAŠIKA: Nevjerovatni rezultati kod osteoporoze za samo mjesec dana

Nedostatak kalcijuma u telu dovodi do nepoželjnih posledica poput opadanja imuniteta, alergija i krhkih kostiju, kao i strah od podmukle bolesti – osteoporoze.

Jedna kašika tri puta dnevno – neverovatni rezultati kod osteoporoze za samo mesec dana!

Na žalost, lepša polovina čovečanstva je podložnija štetnim posledicama ove bolesti. Simptomi osteoporoze prvobitno i nisu previše oštri. Kada bolest odmakne, tada se javljaju bolovi u leđima, grudima i krstima.

Ovde možete videti recept za sprečavanje i tretiranje osteoporoze sa likerom od jaja. Ovo piće je odlično za one koje pate od osteoporoze ali takođe poboljšava imunitet i pomaže kod simptoma prehlade.

Tretiranje i sprečavanje osteoporoze sa likerom od jaja

Potrebni sastojci:

– 7 domaćih jaja sa proverenim poreklom
– 12 limuna
– 500 ml konjaka ili brendija
– 200 g meda

Priprema:

Temeljno isperite jaja i stavite ih u sterilnu teglu. Iscedite limunov sok i dodajte ga u teglu sa jajima. Čvrsto zatvorite teglu i stavite je u frižider na 10 dana. Svaki dan promućkajte teglu sa ovom mešavinom.

Nakon 10 dana jaja bi morala biti potpuno rastvorena u soku od limuna. Kada se jaja u potpunosti rastvore (nakon otprilike 10 dana), mešavinu umutite mikserom. Ocedite mešavinu pomoću cetke.

Sada je vreme da dodate brendi/konjak i med. Možete ih pomešati i zatim dodati jajima i limunovom soku. Liker od jaja držite u frižideru, ako je moguće u flaši sa tamnim staklom.

Uzimajte kašiku likera svaki dan između obroka. Već nakon prvog meseca ćete se osećati odlično, a tretman bi trebalo da praktikujete barem tri meseca.

Izvor: Webtribune.rs