NEVJEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA: Ona je pobijedila rak konzumirajući OVAJ prirodni sok

Američka autorka velikog broja dečijih knjiga En Kameron operisala je rak debelog creva 6. juna. 2012. godine.

U trenutku operacije ova opaka bolest nalazila se u trećem stadijumu, a posle operacije književnica se osećala bolje, pa je odbila hemoterapiju.

Međutim, čini se da se radilo o nekoj vrsti placebo efekta. Naime, nedugo nakon operacije, 6. novembra 2012., rezultati kompjuterizovane tomografije pokazali su da je rak debelog creva ušao u četvrti stadijum i proširio se na pluća.

Lekarske prognoze za nju nisu bile nimalo pozitivne. Predviđali su joj najviše tri godine, objašnjavajući da joj zračenje neće koristiti i savetovali joj hemoterapiju, premda se nije moglo očekivati da će joj to produžiti život.

Njen muž umro je 2005. od raka pluća, ali ona nije želela da odustane, pa je počela da traga za alternativnim tretmanima.

U svome traganju naišla je na ispovest Ralfa Kola koji je rak kože izlečio konzumirajući svakodnevno sok napravljen od 2,5 kilograma šargarepe.

An je potom 17. novembra počela redovno da pije ovaj sok, ravnomerno ga raspodeljujući tokom dana. Nije odlazila na hemoterapiju niti na zračenja, a nastavila je da jede s vremena na vreme i nezdravu hranu poput sladoleda.

Dve nedelje nakon ispijanja soka pregledana je pozitronskom tomografijom i rezultati su pokazali da je stanje nepromenjeno.

Ali, osam nedelja nakon toga, 7. januara 2013., kompjuterizovana tomografija pokazala je da je opaka bolest prestala da se širi, tumori su počeli da se smanjuju, a s njima i otok na limfnim žlezdama.

Nakon četiri meseca terapije u martu 2013. rak se i dalje smanjivao, a žlezde su se vratile u normalno stanje. Nakon osam meseci tretmana ustanovilo se da je rak nestao.

Tajna soka od šargarepe je u masnom alkoholu i prirodnom pesticidu koji se nalazi u šargarepi, a za njega je dokazano da ima i antitumorska svojstva.

Ispijanje ovog soka povišava nivo karotenoida u krvi, organskih pigmenata za koje se smatra da preventivno deluju na stvaranje ćelija tumora.