UBIJA SVE INFEKCIJE U TIJELU: Najmoćniji prirodni antibiotik ikada

Formula datira iz srednjovekovne Evrope iz doba kada su ljudi patili od svih vrsta bolesti i epidemija. Tonik je je zapravo antibiotik koji ubija gram-pozitivne i gram-negative bakterije.

Ona takođe ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, povećava cirkulaciju krvi i limfe u svim delovima tela. Odličan je lek protiv kandide.

Ovaj tonik je pomogao mnogima da izleči mnoge virusne, bakterijske, parazitske i gljivične bolesti! Njegovu snagu svakako ne treba potcenjivati. Tajna je u moćnoj kombinaciji kvalitetnih prirodnih i svežih sastojaka.

Napomena:

Možete da nosite rukavice tokom pripreme, pogotovo prilikom rukovanja ljutom paprikom Budite oprezni, njen miris je veoma jaka, a to može stimulisati sinuse odmah.

Sastojci:

– 700 ml sveže jabukovog sirćeta (uvek koristite organski)
– 1/4 šolje sitno seckanog belog luka
– 1/4 šolje sitno seckanog crnog luka
– 2 sveže paprike (biti oprezan sa čišćenjem – nosite rukavice)
– Rendanog đumbira 1/4 šolje
– 2 kašike narendanog rena
– 2 kašike kurkuma u prahu ili 2 komada kurkuma korena

Priprema:

Pomešajte sve sastojke u činiji, osim sirćeta. Prebaciti smešu u teglu. Najbolje je da se 2/3 tegle sastoji od suvih sastojaka, ostatak popunite sirćetom. Zatvoriti dobro i protresti.

Držite teglu na hladnom i suvom mestu 2 nedelje. Promućkajte nekoliko puta dnevno. Posle 14 dana, stisnuti dobro i procedite tečnost kroz gazu. Tonik ne treba držati u frižderu. To će trajati dugo.

Ektra savet:

Možete ga koristiti u kuhinji – pomešajte sa malo maslinovog ulja i koristite ga kao salatu ili dodatak jelima.

Doziranje:

Ne razblažujte u vodi, to će smanjiti efekat. Uzmite 1 kašiku svaki dan da ojačate imuni sistem. Povećavajte količinu svaki dan, maksimum 1 mala šolja dnevno.

Ako se borite protiv ozbiljnije bolesti ili infekcije, uzeti 1 kašiku tonika 5-6 puta dnevno. Bezbedan je za trudnice i decu jer su sastojci potpuno prirodni i ne sadrže toksine.

Izvor: Webtribune.rs