Momentalno zaustavite glavobolju: Čaša ovog napitka spasit će vas od migrene

Ljudi koje pate od migrene znaju kako je to neugodna bol. Migrena vas može jako uznemiravati, čak upropastiti normalan život i funkcioniranje.

Migrenu čak nije uvijek moguće pobijediti ni uz pomoć lijekova protiv bolova. ALI – postoji metoda koja pomaže praktično svim ljudima…

Riječ je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine koja momentalno eliminira bol (unutar 5 minuta) ali je neugodna okusa…

Predložena metoda liječenja od migrene je vrlo jednostavna: Sve što će vam trebati je himalajska sol, limunov sok i malo limunove korice.

Kao prvo, treba odabrati dobru sol visoke kvalitete. Najbolje je koristiti Himalajsku kristalnu sol, jer je vrlo obogaćena mineralima (može se kupiti u trgovinama zdrave hrane, u DM-u, većim supermarketima).

Ova sol sadrži čak 84 elementa! Sol vas može spasiti glavobolje, migrene, povećati razinu serotonina u krvi, ojačati živčani sustav, normalizirati kiselo-alkalni balans u organizmu.

Dakle, ono što trebate učiniti je da iscijedite sok od 2 limuna, naribate malo korice (neprskanog) limuna i dodate u to 2 čajne žlice himalajske soli.

Promiješate, prebacite u veću posudu i u to dodajte čašu vode (2 dl).

Napitak promiješajte i ispijte u jednom gutljaju. Okus je krajnje neprivlačan, ali ovaj napitak djeluje unutar 5 minuta.

Ako patite od visokog tlaka, prvo se posavjetujte sa stručnjakom prije nego se odlučite na ovaj tretman.

Izvor: zdravljeirecepti.blogspot.com