ČIR I BOLESTI CRIJEVA NESTAJU ZA 7 DANA: Ovaj moćni lijek ruskog travara izliječio je hiljade ljudi

PODIJELITE S PRIJATELJIMA:

Ko bi pomislio da kora od nara može poboljšati probavni sistem? Sve što je neophodno je da pustite da se kora osuši i da je držite u kuhinji.

Kora je odličan lek za stomačne infekcije ili bilo kakve druge crevne poremećaje. U ovom članku možete videti kako da iskoristite njena isceljujuća svojstva.

1999. godine je ruski magazin „Zaboravljeni hipokrit i lečenje biljkama“ objavio recept koji je patentirao G.I. Glubokov. Ovaj recept je pružio rešenje za upalu slepog creva, koleru, salmonelu, dijareju i dizenteriju.

U ovom članku vam dajemo priliku da pročitate ekstrakt tog recepta koji je objavljen u ruskom magazinu.

Sušena kora od nara za zdrav čaj

Kako biste napravili ovaj čaj, potrebno je da koristite jednu krišku kore nara sa 20 puta više vode (na primer 10-12 g kore nara sa 200 ml vode). Prvo zagrejte šolju ili čašu i zatim dodajte koru od nara. Nakon toga sipajte 200 ml vruće vode preko kore. Prekrijte i ostavite da odstoji 25-30 minuta.

Nemojte cediti mešavinu. Proces zaceljivanja počinje tu. Šolju ili čašu uvek držite blizu pacijenta. Priprema ovog čaja je ista za svako lečenje koje smo spomenuli – samo je primena drugačija.

Za 5 sati možete izlečiti: dijareju, tifus, dizenteriju, koleru, akutnu upalu slepog creva i salmonelu. Pratite ova uputstva kako biste dobili najbolje rezultate:


Popijte pola šolje čaja, obavezno bez ceđenja. Ponovo prekrijte. Ukoliko počnete da se osećate bolje za 10 minuta, verovatno ste imali dijareju i lečenje je gotovo.

Ukoliko ne budete osećali poboljšanje za 10 minuta, verovatno se nosite sa tifusom, salmonelom ili kolerom.

Ukoliko je to slučaj, popijte ostatak čaja nakon 3 sata. Lečenje će nastaviti u tom periodu. trebalo bi da osetite neko poboljšanje za 5 sati od početka tretmana.

Sedmodnevni tretman za čir na želucu, čir tankog creva, i kolitis – za tretiranje ovih zdravstvenih problema pratite ova uputstva:

Popijte pola šolje čaja tj. oko 100 ml u toku celog dana. Važno je, pak, da čaj pijete iz četiri jednaka dela, a svaki deo bi trebao biti 25 ml. Popijte prvih 25 ml ujutru, pre nego što pojedete ili popijete bilo šta, a zadnji deo treba da popijete pre spavanja.

Ovaj čaj konzumirajte svakog drugog dana, što znači da ćete ga piti prvog, trećeg, petog i sedmog dana. Količina koju ćete popiti u tom periodu je dovoljna kako biste završili tretman.

Pre nego što nastavite sa sledećim tretmanom, uzmite 7 dana pauze i to samo ukoliko je neophodno da nastavite sa tretmanom. Tokom ovog perioda nemojte piti alkohol. Opet napominjemo, čaj nemojte cediti.

Suština ovog tretmana leži u adekvatnim količinama sastojaka koje koristite, što je deo kore od nara i dvadeset puta više vode. Bilo kakva greška u tom odnosu bi mogla imati nuspojave poput vrtoglavice, mučnine i glavobolje.

Izvor: Webtribune.rs

PODIJELITE SA PRIJATELJIMA: