LIJEK ZA RAK POSTOJI: Ova biljka uništava rak sa 98% uspešnosti

Prema rečima dr Frenka Šalenbergera, kada je u pitanju lečenje raka, on uvek traži prirodne supstance koje prekidaju metabolizam ćelija raka. Neka od jegovih otkrića uključuju resveratrol, zeleni čaj, Seanol i druge.

Nedavno je otkrio voće koje efektno ubija ćelije raka pankreasa. Voće se zove “gorka dinja” i popularno je u Okinavi, Japan. Kada se sok gorke dinje razblaži na koncentraciju od 5% u vodi, on dokazano deluje uništavajuće na ćelije raka pankreasa.

Prema istraživačima, sok gorke dinje je smanjio vitalnost dve grupe ćelija raka za 90% i uništio preostale dve sa stopom od 98%. Ove studije su se izvrsno pokazale in vitro, a funkcionisanje kod životinja i ljudi je u završnoj fazi ispitivanja.

Istraživači sa Univerziteta u Koloradu su primenjivali doze gorke dinje na miševima i otkrili su smanjenje pankreatskog tumora od 64% bez ikakvih sporednih efekata.

Doza je bila jednaka količini od 6 grama za prosečnog čoveka. Gorka dinja takođe može pomoći dijabetičarima. Istraživači su otkrili da gorka dinja pomaže pri poboljšanju metaboličkih problema tako što deluje na metabolizam glukoze.

Dakle, ako imate rak ili dijabetes, popričajte sa svojim lekarom o ubacivanju tretmana gorkom dinjom u terapiju kako biste imali što veće šanse da se izborite sa rakom.

Izvor: Webtribune.rs