Evo kako smanjiti šećer u krvi: 3 recepta ruske alternativne medicine

Dijabetes jedna od najrasprostranjenjih bolesti u svetu. Održavanje normalnog nivoa šečera u krvi je prvo važno pravilo svake osobe, koja pati od ove bolesti.

U ovom članku želimo da vam predložim tri jednostavna, ali veoma efikasna recepta ruske alternativne medicine za smanjenje šečera u krvi i njegovo održavanje pod kontrolom.

Jednostavni i pristupačni recepti za smanjenje nivoa šećera u krvi.

1. Za ovaj recept bće potrebno:

– koren rena dužine oko 20 cm i debljine oko 2 cm
– 9 čenova belog luka
– sveže kvalitetno pivo
– staklena flaša ili tegla od 1 l

Koren rena temeljno oprati, ali ne ljuštiti. Sitno iseckati i staviti u teglu. Oljuštiti i oprati čenove belog luka. Iseckati i staviti u teglu. Smesu zaliti svežim pivom (do suženja na flaši), poklopiti ili pokriti nečim i ostaviti na tamnom mestu na 10 dana. Posle procediti.

Uzimati: prva 2 dana – po 1 čajnu kašiku 2-3 puta dnevno, narednih dana – po 1 supenu kašiku 3 puta dnevno, pre jela. Ova mešavina moze „oboriti“ visok šećer u roku od mesec dana i održavati ga pod kontrolom.

2. Recept sa ovasom:

Zalijte 50 gr zrna ovasa sa 0,5 l prokuvane i ohlađene vode. Smesu stavite na tihu vatru, dovedite do ključanja i kuvajte 10-15 minuta. Skinite sa vatre, poklopite i ostavite da odstoji 1 sat. Procedite.

Uzimati: 3-4 puta dnevno po pola čaše, pre jela. Trajanje kursa lečenja – 2-3 meseca.

3. Recept za snanjivanje nivoa šećera u krvi sa jajetom:

Umutiti 1 jaje. U jaje iscediti sok od 1 srednjeg limuna. Smesu dobro promešati.

Uzimati: svako jutro na prazan stomak. Trajanje lečenja: najmanje 2 nedelje. Ne zaboravljajte koristiti terapiju koju je vam prepisao doktor.

Izvor: uspesnazena.com