IZLIJEČITE ČIR NA ŽELUCU ZA SAMO 7 DANA: RIJEŠITE SE STRAŠNE MUKE OVIM ČUDESNIM LIJEKOM

U decembru 1999. godine u jednom ruskom časopisu objavljen je članak “Zaboravljeni Hipokrat i lečenje biljkama“ ruskog travara G.I. Glubokog, gde je napisan recept patentiranog sredstva za lečenje dizenterije, dijareje, kolere, upale slepog creva (bez hirurške operacije), salmoneloze.

Način pripreme:

Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20.

U prethodno zagrejanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suvih kora nara i prelijte ih sa 200 ml ključale vode. Pokrijte tacnom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Posle toga može da se pije.

Kore ne bacajte. Nakon toga, lečenje je započeto.

Za izlečenje za 5 sati od dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapalenja slepog creva) lek treba konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje(čaše). Nemojte ga cedit. Ponovo poklopite tacnom. Ako posle 10 minuta osetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo lečenje je završeno.

Ako posle 10 minuta niste osetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza.

Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popijete preostalu polovinu šolje. Proces lečenja nastavlja se i u naredna tri sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka lečenja.

Za izlečenje za 7 dana od čira na želudcu, čira na tankom crevu, kolitisa (zapaljenja debelog creva), disbakterioza creva, potrebno je suve kore nara konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta možete ga piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) u 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml.

Počnite sa konzumiranjem ujutru na prazan stomak, a poslednju, četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba ga piti svakog dan, već svaki drugi – 1, 3, 5, 7… To je dovoljno za kompletno izlečenje.

Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog sigurnog izlečenja čira na želudcu, to možete učiniti posle napravljene pauze od 7 dana posle prvog tretmana lečenja.

Za vreme lečenja, ne smete piti alkohol!

Izvor: kucnilekar.com