ISKUSTVO ČOVJEKA IZ NJEMAČKE: “Izliječio sam se od parodontoze i htio bih to podijeliti s vama”

Parodontoza je bolest koja oštećuje zubno meso, kost i ostale noseće strukture zubi. Upala rubnog dijela zubnog mesa (gingivitis) rani je stadij oboljenja, kod kojega je oštećen samo dio tkiva.

U tom slučaju se parodont može potpuno izliječiti. Ako se ne liječi može doći do upale potpornog sustava zuba (periodontitis).

To je kasniji nivo parodontne bolesti, gdje su zubno meso i ostale strukture koje drže zub u kosti ozbiljno oštećene. To zahtjeva intenzivno liječenje, ali svejedno može uzrokovati gubitak jednog ili više zubi.

Iskustvo čovjeka iz Njemačke

“Izliječio sam se od parodontoze i htio bih to podijeliti s vama. Moj je zubar ostao vrlo zapanjen napretkom koji sam ostvarivao. Lijek je vrlo jednostavan, jeftin i prirodan – sok od limuna.

Zadnjih šest mjeseci sam pio sok od limuna s vodom, oko 2-3 ili 4 limuna svaki dan. Samo sam pio, nisam ga zadržavao u ustima. To čini tijelo više alkalnim, što je prilično neobično, jer je limun kiseo.

Bakterija koja je odgovorna za parodontozu ne voli alkalnu okolinu i nestaje, a time se bolest zaustavlja. Zubno meso postaje svjetlije, čvršće, a “džepovi” postaju sve manji i manji.

Parodontoza je vrlo gadna bolest i normalan tretman je stvarno skup, a ne jamči uspjeh. Ovaj je tretman jeftin (iako je limun u trgovinama sve skuplji) i zdrav – i zaista djeluje!”

Izvor: aura.ba