Izliječio NAJGORI OBLIK RAKA: Zeničanin pobijedio opaku bolest sa ovim jeftinim lijekom – (VIDEO)

Odbio je operaciju, a nakon zračenja bez terapije punih pet godina koristi lijek za koji je slučajno saznao u novinama i kaže: osjeća se dobro, gotovo je 100 posto zdrav.

Aktivisti udruženja “Akcija građana” iz Zenice objavili su video čovjeka koji svjedoči da je prirodnim lijekom izlečio rak lijevog plućnog krila veličine 5 centimetara. Podsjetimo, taj karcinom je jedan od najsmrtonosnijih.

Njegova je poruka kratka i jasna:

Ne gubite nadu. Uvijek sam se nadao ozdravljenju i to mi je Bog dao – kaže ovaj pozitivan čovjek.

Sok koji je koristio je od biljke Noni. Ona sadrži oko 160 prirodnih biljnih jedinjenja, tzv. fitohemikalija, od kojih mnogi još nisu poznati nauci. Među njima su antioksidansi, glikozidi, organske kiseline, terpeni i alkaloidi.

Mnoga od tih jedinjenja imaju prirodna antibakterijska svojstva i onemogućuju razvoj bakterija, uključujući i one koje uzrokuju tuberkulozu i salmonelozu.

Sok nonijevih bobica sadrži ugljene hidrate, fruktozu i glukozu, kao i belančevine. Bogat je vitaminima C i E, B te beta-karotenom. Od minerala, noni sok sadrži kalcijum, magnezijum, fosfor, gvožđe, mangan i vrlo je dobar izvor kalijuma.

Ljekovito djelovanje nonija

Noni se od davnina koristi u mnogim kulturama svijeta. Danas, mnogi liječnici diljem svijeta svojim pacijentima koji boluju od teških bolesti preporučuju noni kao dodatak prehrani jer dokazano jača imunitet i poboljšava opće stanje organizma.

Suzbija rast stanica raka

Sastojci nonija imaju antikancerogena svojstva te mogu potaknuti bolji rad imunološkog sustava. Znanstvenici su otkrili da tvari prisutne u noniju suzbijaju rast kancerogenih stanica uzgojenih u laboratoriju.

Druga studija je zaključila da je antitumorska aktivnost nonijeva soka posljedica poboljšanog funkcioniranja imunološkog sustava nakon uzimanja soka.

Kod osoba koje se liječe kemoterapijama, noni se savjetuje kao prirodna terapija za jačanje organizma. U nekoliko studija nonijev sok popravio je krvnu sliku bolesnika, koji su ga uzimali nakon kemoterapije.

Pogledajte video, možda dođete do korisnih informacija:

Izvor: biomedicina.eu