ČUDO MELEM: Prirodna mast koja liječi mnoge bolesti

Želim da podelim sa vama recept “čudesne masti”, koji sam procitala na jednom popularnom ruskom sajtu alternativne medicine.

Mast je veoma jednostavna za pripremu, a i veoma efikasna. Ova “čudesna mast” u stanju je da izleći mnoge bolesti.

Čudo-melem leći: bronhitis, otitis, anginu, otekline, modrice, otvorene rane, pukotine na rukama i nogama, upalu jajnika, trofički čirevi, ženske bolesti. Ova mast se uspešno koristi za opekotine.

U zavisnosti od bolesti, mast: mažite, stavljajte obloge, utrljavajte. Čak može da se koristi za unutrašnju upotrebu: pola kasičice tri puta dnevno pre obroka. Mast je apsolutno bezopasna.

Čudo – melem priprema

Biće potrebno:

– 1 jaje
– 400 ml biljnog ulja (ja sam koristila kantarionovo, koje sam sama napravila)
– komadić pčelinjeg voska – okoo 60 gr (otprilike veličine kao dve kutije sibica)
– skuva se jaje. Biće potrebno samo žumance. Njega treba staviti na tacnicu i malo izgnjećiti.

Priprema:

U emaliranu šerpicu nasuti ulje. Komadić voska opustite u ulje. Staviti na laganu vatru i čekati dok se vosak istopi. Čim se bude čulo “pucketanje” , uzmite žumance i prstima bacajte u ulje sa voskom, mrvicu po mrvicu.

Ulje će početi da se peni, pa budite spremni da brzo uklonite šerpicu sa vatre. Kada se ulje “smiri”, ponovo ga vratiti na šporet. Nastavite bacati žumance do kraja, stalno mešajući kašikom. Smesa će promeniti boju i postati tamno braon.

Skloniti sa šporeta i ostaviti na 15-20 minuta. Procediti kroz najlon (čarapu), gazu ili cediljku sa sitnim sitom. Ostatke (mrvice zumanceta) baciti. Kada se mast ohladi, staviti je u staklenu teglu i zatvoriti poklopcem. Mast se čuva u frižideru do 10 meseci.

Mast je veoma efikasna. Ako se mast koristi za obloge, potrebno je ugrejati na vodenoj pari (na otprilike 40 stepeni)

Ovaj čudo – melem leći:

Upalu sinusa

Istopite mast u kašici i odmah naspite u pipetu. Da ne bi se mast stegla, radite ovo brzo. Zakapati nos dva puta dnevno sa intervalom od jednog sata. Lekari tvrde da možete se otarasiti i mesečnog sinusitisa. Mast “probija” sinuse i povlači na sebe sav gnoj sa velikom jacinom.

Gnojni otitis

Savijeni komadić vate, umočeni u ovu mast staviti u uvo. Po potrebi menjati, uz to mazati mast iz za uha. Mast izvlaći sav gnoj. Tako se leće svi otitisi, ne samo gnojni.

3Gnojna angina, apcesi u grlu, upala krajnika

Staviti mast u grlo i obloge na vrat. Ako se radi navećče, ponavljajući proceduru 2-3 puta, ujutru apces pukne.

Bronhitis, bol u želucu, crevima, čirevi na telu, cmicke na ocima

Tri puta na dan pre obroka, uzimati po pola kašićice masti.

Ženske bolesti:

Fibromioma do 10 nedelja, ciste na jajnicima, upale, mastitis. U vaginu se stavljaju tamponi sa ovom masti ujutru i uveće. Postoje tvrdnje da posle desetak dana, od ciste ce ostati samo uspomene. Za fibromiome treba duže vremena. Kod mastitisa, na grudi se stavlja papirna salveta, umočena u mast, od gore – najlon kesa. Po mogućnosti, menjati na svaka 2 sata.

Opekotine, čirevi, rane, otoci, zubobolja, bol u zglobovima

Nanosi se na obolelo mesto preko noći i umotava se. Možete samo komadićem vate, natopljenim u mast, ako rane nisu velike. Iznenadičete se rezultatom!

Kod zubobolje

Mast se uzima čistim prstom i maže se bolni zub i desni, bol će obavezno nestati.

Trofički čirevi, gangrena:

Takođe stavljati papirne salvete natopljene masču i menjati na svaka 2 sata. Iz rana će obilato curiti gnoj. Ubedićete se i sami kako će napredovati ovo spasonosno lećenje, uprkos svim vrstima skupih lekova.

Kod lećenja hemoroida

Pravi se tampon od gaze i stavlja se u anus preko noći, 8 – 10 dana ili dok ne dođe do poboljšanja.

Sve što se maže

Radi se na noć. Obloge na bolesne zglobove, kolena – umotavati.

Mast je dobra za ojačavanje noktiju

Utrlati u nokti na noc. Sve bolesti počeće da se povlaće, zahvaljujuči ovoj masti, čudo – melem.

Napomena:

Vosak mora biti naturalni, pčelinji. Za spoljnu upotrebu može se koristiti bilo koje biljno ulje. Za unutrašnju – bolje je maslinovo.

Izvor: uspesnazena.com