ČEŠNJAKOVO MLIJEKO: OVO JE PRIJEKI LIJEK ZA IŠIJAS

Izvrsno djeluje protiv glista i za pripremu klistira, ali i protiv bolova od ishijasa. Ako ga duže upotrebljavamo, taj jednostavni lijek uklanja bez ikakvih nuspojava također i znojenje nogu.

Neki automehaničar koji je dugo vremena bolovao od ishijasa (išijasa), pisao je da je poslušao savjet i pio svaki dan češnjakovo mlijeko, budući da je liječnička vještina kod njega zatajila. Već je poslije nekoliko dana osjetio olakšanje, a 14 dana kasnije bolest je potpuno nestala.

Češnjakovo mlijeko možemo pripremati prijesno ili kuhano. Prijesno djeluje jače od kuhanoga jer kuhanje ublažava miris, no još uvijek djeluje zadovoljavajuće.

Češnjak najprije zgnječimo. Danas ima malih, priručnih naprava koje to rade svrsishodno i sitno. Prodaju se u robnim kućama. Takvom se spravom možemo poslužiti osobito za pripremanje češnjakova mlijeka.

Zgnječeni češnjak odmah pomiješamo s prijesnim mlijekom i popijemo. Kao što smo spomenuli, neki radije skuhaju češnjak u mlijeku. Želimo li postići jače djelovanje, moramo ispiti na dan najmanje 2 dl. češnjakova mlijeka.

Svaki čovjek ne reagira jednako, niti svaki lijek djeluje jednako povoljno. Protiv jakih bolova od ishijasa valja pokušati to jednostavno sredstvo.

S obzirom na prijemljivost i sklonost pojedinca, bolje djeluje mravlja kiselina nego hiropraktično liječenje, ili liječenje češnjakovim mlijekom.

Izvor: narodnilijek