Riješite se grinja, mrtvih čelija kože i prašine: Prospite ovo po krevetu (VIDEO)

Da li znate da se u dušeku vašeg kreveta nalazi na milione mrtvih ćelija kože, prašine i grinja?! Nema čoveka koji svakoga dana ne provede bar nekoliko sati u krevetu.

Bilo da ga koristite samo za noćni odmor ili volite i preko dana da se ušuškate, grickate nešto uz film, ovaj udobni komad nameštaja je svakako jedan od onih u kojima volimo da provedemo vreme. Ali, malo ko misli o čišćenju istog!

Da li znate da se u dušeku vašeg kreveta nalazi na milione mrtvih ćelija kože, prašine i grinja?! Da ne spominjemo znoj koji tkanina upija! Zato morate hitno da počnete da ga čistite. Ali, kako?

Žena po imenu Melisa Mejker otkrila je sjajan i vrlo jeftin način kako to da uradi. Naime, ona svakog dana po madracu prosipa sodu bikarbonu! Sve što vam treba jeste oko 200 g sode bikarbone, koju ćete posuti po dušeku. Ostavite da deluje 30 minuta, pa usisajte.

Osim što ćete od sada spavati u zdravom “okruženju”, vaš krevet će i divno mirisati! Praktikujte usisavanje madraca i pre i posle čišćenja magičnim belim prahom.

Pogledajte video:

Izvor: stil.kurir.rs