UZ 3 SASTOJKA DO SAVRŠENIH TREPAVICA ZA SAMO 7 DANA

Nisam bila blagoslovljena s dugim trepavicama, čak ni s maskarom ne mogu postići efekt punih, gustih i dugih trepavica. Iskušala sam svaki trik iz knjiga, metodu s vazelinom i slično.

Dok je većini pomoglo, moje trepavice su ostale tvrdoglavo kratke. Ipak, pronašla sam novi način da moje trepavice narastu i taj način definitivno funkcionira! Potrebna su vam samo tri sastojka i malo strpljenja…

Recept za brži rast trepavica

U maloj posudi izmješajte u jednakim omjerima ove sastojke:

– 20 ml kokosovog ulja
– 20 ml vitamin E ulja
– 20 ml ricinusovog ulja

Možete za tu svrhu upotrijebiti male kutijice od krema za lice koje ste potrošili. Dobro promiješajte ova tri ulja, dakle svaki neka čini jednu trećinu ukupne količine.

Promućkajte i svaku večer nanesite malu količinu smjese na gornju liniju trepavica (štapićem za uši ili nekom spužvastom četkicom). Važno je da prije toga dobro očistite svu šminku s očiju i lica!

Ne trebate se obeshrabriti ako rezultate ne vidite odmah. Već nakon 1 tjedan imala sam vidljivo duže trepavice! Za totalni efekt, budite strpljive i ponavljajte proceduru nekoliko tjedana.

Ovo će vam pomoći da dobijete izgled koji ste oduvijek željeli. Bila sam toliko oduševljena s rezultatima nakon tjedan dana da sam to morala podijeliti!

Izvor: Atma.hr