Napravite PILING OD KAFE i zauvijek se RIJEŠITE celulita

Celulit predstavlja noćnu moru gotovo svih žena. Čak i žene sa sjajnom figurom mogu imati komplekse zbog grozne narančine kože.

Jednostavno je se možete riješiti uz pomoć pilinga od kave, tako što ćete ga same pripremiti u svojoj kuhinji.

Nema toga što žene ne bi poduzele ne bi li se riješile celulita, a toga je kozmetička industrija itekako svjesna. Pogledajte samo količnu anticelulitnih proizvoda. A zatim spustite pogled na cijene i zapitajte se vrijedi li stvarno toliko.

Postoji zamjena za skupocjene proizvode, koju možete same pripremiti kod kuće, bez puno muke i s znatno manjom količinom novca. Riječ je o pilingu od kafe.

Poznato je da kofein ima anticelulitni utjecaj, te je i sastojak većine anticelulitnih proizvoda.

Ovaj piling upotrebljava se u mnogim spa centrima i prilikom anticelulitnih masaža, a sve što vam je potrebno da ga napravite je:

– šalica mljevene kave
– jedna žličica meda
– jedna žličica maslinovog ulja

Postoje varijante u kojima se umjesto maslinovog ulja može koristiti nekoliko žličica baby ulja za kožu, umjesto meda dvije žličice smeđeg šećera, pa se svemu doda žličica cimeta i pet žličica kipuće vode.

Pomiješajte dobro sve sastojke i stavite u teglicu, te koristite nakon tuširanja ili dužeg kupanja u toploj vodi, nakon što vam koža dobro omekša, a zatim umasirajte kružnim pokretima na željena, celulitom zahvaćena područja.

Koža će vam ostati mekana i nježna, a budući da sam piling grije kožu još dugo nakon korištenja, nemojte ga upotrebljavati usred vrućeg, ljetnog dana.

Izvor: magazin.hr