Napitak u koji se kune Melanija Tramp: Smanjuje apetit, želju za slatkišima i ubrzava mršavljenje (RECEPT)

S obzirom da je bivša manekenka, ne čudi da prva dama zna sve male trikove za održavanje vitke linije. Iako je od karijere modela odustala pre skoro 2 decenije, njena linija je i danas, kada ima 50 godina, perfektna.

Zapitli smo se koja je tajna top forme Melanije Tramp i otkrili da je reč o jednostavnoj navici koju svako od nas može da primeni.

Iako Melania vodi računa o svom izgledu, naglašava da ne ide u krajnost: “Živim zdrav život, brinem o svojoj koži i svom telu, ali ni u čemu ne preterujem”.

Kaže da je za njenu vitku liniju zaslužan napitak kojim započinje svako jutro. Smuti od omiljenih sastojaka joj daje dovoljno energije za ceo dan i drži je sitom veoma dugo. Ovaj napitak je odličan u kontrolisanju apetita, ali i pokretanju procesa mršavljenja, zbog svojih sastojaka.

Osim toga, kada god ima potrebu za slatkišima i oseti napad gladi, ona napravi ovaj napitak.

“Kad osetim potrebu za slatkišima, ja napravim ovaj napitak i nakon toga ta želja prođe. Od neverovatne je koristi kada su ove situacije u pitanju”, rekla je ona.

Ovako izgleda recept za smuti u koji se kune Melanija Tramp:

Sastojci:

– Svež spanać
– Celer
– Šargarepa
– Borovnice
– Jabuka
– Ceđena pomorandža
– Ceđeni limun
– Jogurt sa malo masti
– Par kapi maslinovog ulja
– Čija semenke
– Vitamin D u kapima

Sve sastojke stavi u blender dok ne dobije ujednačenu smesu i napitak je preman za konzumiranje.

Što se tiče ostatka dana, ona se trudi da u toku dana pojede puno voća, jer je ono bogato vitaminima i mineralima, uključujući folat, vitamin C i kalijum, a bogato je vlaknima, što može pomoći u održavanju zdravih creva.

Svetska zdravstvena organizacija preporučuje da se jede najmanje 400 gr dnevno kako bi se smanjio rizik od ozbiljnih zdravstvenih problema, kao što su srčane bolesti, moždani udar i neke vrste raka.

Izvor: stil.kurir.rs