Moćni napitak koji skida salo, uklanja toksine i revitalizira cijelo tijelo

PODIJELITE S PRIJATELJIMA:

Kako bi se tvrdoglavih masnih jastučića barem djelomično riješili, a tijelu priuštili detoksikaciju vrijeme je idealno za kuru s popularnom Sassy vodom.

Prošlogodišnji svjetski bestseller ‘Prehrana za vitak struk’ naišla je na brojne poklonice širom svijeta koje su same posvjedočile o velikom učinku sadržaja knjige na njihovo zdravlje i izgled.

Autorice, nutricionistica Cynthia Sass i urednica časopisa o zdravlju Liz Vaccariello, odgovoran su duet za revolucionarnu prehranu čija je okosnica voda. Naime nije riječ o običnoj vodi nego napitku čiji su sastojci najjače topilice suvišnih kilograma, tačnije masnih jastučića.

Osim toga čarobna voda odgovorna je za revitalizaciju cjelokupnog organizam jer jača kardiovaskularni sustav, a tijelo oslobađa svih nakupljenih toksina.

Sastojci:

– 2 litre vode
– 1 kašika naribanog korjena đumbira
– 1 tanko narezan krastavac bez kore
– 1 limun
– 12 listića mente

Priprema:

Limun operite i narežite na kolutiće te svaki blago zarežite po kori, krastavac ogulite i narežite na ploške te dodajte zajedno s limunom u vodu. Đumbir ogulite i naribajte te zajedno s listićima mente dodajte u pripremljenu vodu.


Pripravak ostavite preko noći u hladnjaku, sutradan započnite s konzumiranjem na način da se pridržavate ovog plana prehrane:

Doručak

Čaša Sassy vode i lagani doručak popu žitarica, nemasnog mlijeka, sjemenki suncokreta ili voća poput ananasa.

Ručak

Čaša Sassy vode, riba po mogućnosti pripremljena na pari ili kuhana u vodi i salata s povrćem.

Večera

Čaša Sassy vode, riba, kuhani krumpir i zelene mahune.

Kao međuobroke smijete jesti jogurt, bobičasto voće, povrće i svježe voćne sokove, ne kupljene. Ovakvog režima prehrane za vidljive promjene na tijelu potrebno je održavati minimalno četiri dana.

Izvor: aura.ba

PODIJELITE SA PRIJATELJIMA: