VIJEST BOMBA – TRAMP OTKRIO ONO ŠTO SE VEĆ DUGO KRIJE: Vakcine protiv gripa su najveća prevara u istoriji medicine (AUDIO)

Vakcine protiv gripe su najveća prevara u istoriji medicine, kreirana od strane farmaceutske industrije da zaradi novac od ranjivih ljudi i razboli ih, upozorava predsednik Donald Tramp.

U intervjuu sa Opi i Entonijem na Sirius XM, Tramp je udario na vakcine protiv gripa nazivajući ih “potpuno neefikasnim“ i izjavio da nikada nije primio ni jednu.

“Nikada nisam primio ni jednu. I do sada nikada nisam imao grip. Ne dopada mi se ideja ubrizgavanja loših stvari u svoje telo. A to je u suštini ono što oni rade. A ova poslednja vakcina protiv gripa nije bila veoma efikasna.“

“Imam prijatelje koji “religiozno” primaju vakcine protiv gripa, a onda dobiju grip. Znate, to pomaže mom razmišljanju. Video sam mnogo izveštaja da je poslednja vakcina protiv gripa praktično potpuno neefikasna!“

Tramp je u pravu– vakcine protiv gripa su najveća medicinska prevara u istoriji. One su pune “loših stvari“, uključujući formaldehid i živu– dva moćna neurotoksina– a čak i industrija vakcina priznaje da laboratorijski testovi dokazuju da popularna vakcina ne deluje.

Zašto se otrovna, medicinska prevara uvaljuje kompletnoj populaciji svake godine?

Vakcine su jedan lek kom nisu potrebni naučni dokazi o bezbednosti i efikasnosti: ni od strane FDA, niti CDC, niti medija. Kongres je čak usvojio zakon koji štiti industriju vakcina sa apsolutnim pravnim imunitetom, čak i kada proizvode i prodaju neispravne proizvode koji mogu povrediti i ubiti ljude.

A proizvođači vakcina godinama lažu o toksičnim nivoima žive u vakcinama protiv gripa.

Svi znaju da je živa otrovna za ubrizgavanje u ljudsko telo. O tome se nije raspravljalo, osim od strane iracionalnih osoba koje opovrgavaju nauku.

Pa, zašto proizvođači neće da uklone živu? I zašto farmaceutska industrija i dalje gura proizvod za koji i industrija vakcina priznaje da ne deluje?

Webtribune.rs