Da li je ovo ČUDO na koje su čekali OBOLELI OD RAKA? Nova revolucionarna metoda obećava NEMOGUĆE!

PODIJELI S PRIJATELJIMA:

Konačno je svet stigao do prekretnice u lečenju karcinoma. Na jednu ovakvu terapiju, koja obećava izlečenje kancera čak i kod smrtno obolelih osoba, čekalo se decenijama!

Doktor-pacijent-620x350

Odlične vesti nam stižu iz sveta medicine! Naučnici su konačno razvili terapiju koja je u stanju da izleči čak i osobe kojima je rečeno da su u neizlečivom, poslednjem stadijumu raka!

U pitanju je imunoterapija, metoda koja koristi prednosti imunog sistema obolele osobe i u “podučava” samo telo kako da se pokrene i bori protiv tumora, sve dok ga ne savlada.

Ovo dostignuće predstavlja jedan od najvećih iskoraka u lečenju malignih bolesti u poslednjih nekoliko decenija otkako je otkrivena hemoterapija. Pacijenti, kojima je rečeno da će poživeti još samo koji mesec, sada vode potpuno normalan život.


Do sada se ova metoda pokazala uspešnom kod nekih od najsmrtonosnijih vrsta kancera, kao što su rak pluća ili rak kože, a testirana je i kod obolelih od raka bubrega, bešike, glave i vrata. Uspeh ove metode predstavljen je na kongresu Američkog udruženja za kliničku onkologiju, održanom u Čikagu.

Pogledajte samo sken Britanke Viki Braun, penzionisane profesorke kojoj je rečeno da će zbog raka pluća, čije metastaze su raširile po čitavom grudnom košu, umreti za nekoliko meseci:

Sken

Iako joj se tumor vraćao dva puta, ona je zahvaljujući uspehu imunoterapije i dan danas živa i zdrava, a tumor se smanjio na veličinu igle.

– Video sam ove lekove na delu. Uspevaju da se izbore sa najrazličitijim vrstama tumora. Mislim da se nalazimo na početku jedne potpuno nove ere u lečenju raka! – rekao je Vikin lekar, konsultant onkologije Džejms Larkin iz “Royal Marsden” bolnice u Londonu.

Izvor: telegraf.rs

PODIJELITE SA PRIJATELJIMA: